sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Kollaasini

Tämä on ensimmäinen digitaalinen kollaasini ja ensimmäinen blogini, jihaaaaa! Tämä blogi tuli todelliseen tarpeseen, että saan tuon kuvan julki.Törmäsin blogiin, jossa oli tähän "hylätty" haasteeseen tehty kollaasi ja seurasin linkkiä Elegian ja Itkupillin Collage Obsession blogiin ja mitään ei ollut enää tehtävissä, hullaannuin. Heittelehdin yöllä sängyssä ja mietin minkälaisen kuvan teen, enkä malta pysyä pois koneen ääreltä, mutta kyllä tämä tästä rauhoittuu.

Blogin ulkoasua en ole vielä saanut hallintaani. Sentään sain asennettua Itkupillin taustan, mutta tuo keskiosa...

Eniten mietityttää nuo kaikki kuvat, että mistä niitä saisi (paisti tietty ostamalla, mutta työttömällä ei ole varaa). Jossain luin, että yli satavuotiaita kuvia saa käyttää? Mistähän niitä sitten löytäsi? Itkupilli oli käyttänyt Simbergin Kuolleiden puutarhaa taustakuvan matskuna. Onko Simberg vapaata riistaa siis?

Huomenna saapuu uusi kuva ja sitten sen kimppuun ja sen ensimmäisenkin aion tehdä. Taidan aloittaa saman tien.

3 kommenttia:

 1. Jos toi on sun eka digitaalinen kollaasi, niin odotan innolla seuraavia, mun eka kuva kalpenis ja hapeais ton rinnalla.

  Ilmaisia kuvia on kylla netissa runsaasti. Noi tekijanoikeusjutut vaihtelee maakohtaisesti, mutta jos et tee kuvia kaupalliseen tarkoitukseen, niin ei tarvitse olla niin tarkka, monet antaa kuviaan yksityiseen kayttoon, mutta eivat kaupalliseen.

  Tassa on linkki yhteen sellaseen blogiin, josta kuvia voit kayttaa omissa toissasi vapaasti, naita tallaisia blogeja on paljon, loydat niita kylla itse lisaa.

  http://oldphotoalbum.blogspot.com/

  Uusi haaste odottaa jo julkaisua, toivottavasti sun sun mania ei rauhoitu. ;))

  VastaaPoista
 2. Huikea aloitus sinulta haasteeseen, komea ja jylhä kollaasi. Mielenkiinnolla odotan muita kuviasi ja tietenkin innolla odotan osallistumistasi seuraavaankin haasteeseen.

  Ja tietenkin toivotan onnea uudelle blogille, hyvältähän täällä näyttää!

  VastaaPoista
 3. Mysterious...I love the colors in the sky and the butterfly. Thank you for sharing.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, on hauska saada palautetta!